Behandlinger

Tannregulering

Mange barn og unge har i dag tannregulering. Det finnes en rekke ulike bittfeil som behandles i ulike faser av vekstperioden. For å få til en god behandling er det viktig at barnet ikke henvises for sent slik at vi kan stille riktig diagnose på riktig tid. Vi behandler tilbyr også tannregulering til voksne.

Snorking og søvnapné

Snorking er ikke bare en bråkete bieffekt av søvn. Det kam også være helseskadelig over tid. For mange er dette ufarlig men for en del kan dette utvikle seg til søvnapné. Dette kan igjen over tid føre til hjerte - og karsykdommer.

Ufarlig snorking kan vi behandle ved å lage bittskinner som gjør at underkjeven skyves frem for å lage rom for mer lufttilførsel. Dette er en enkel og svært effektiv behandling som i de aller fleste tilfeller vi føre til at snorkingen avtar når bittskinnen brukes.

Kjeveleddsbehandling

Mange har plager med hodepine og vondt i nakken eller i kjeven. Av og til kan dette skyldes kjeveleddsproblemer som kan behandles med en bittskinne.

En av de vanligste skadene kan være klikking i kjeveleddet ved spising, noe som kan være skadelig for kjeveleddet over tid.